09-01-2015

Autorisationsvejledningen

Kapitlerne i autorisationsvejledningen er placeret under de respektive kontrolområder. Bemærk at indplaceringen er vejledende, idet nogle kapitler kan dække over flere lovgivningsområder.
I den digitale autorisationsvejledning kan du nemmere navigere rundt i de mange regler om registrering og autorisation og finde, hvad du søger.

Søg på virksomhedstype, produkt eller emne
Som virksomhed kan man gå ind og søge på typen af virksomhed fx ”Bager” eller ”Slagter” og få et hurtigt overblik over de regler, der er relevante for netop bagere eller slagtere. Tilsvarende kan man søge på andre fødevareaktiviteter ”Bed and breakfast" eller emne fx ”Privatsfære”.

Nedenfor finder du en liste over alle de kapitler i vejledningen, som du har søgt information om. Kapitlerne er grupperet efter lovgivningsområde
Seneste 2600 mails
 

 

 
Se flere
Seneste Andre værktøjer
 

 

 
Se flere
Seneste notater
 

 

 
Se flere
Seneste virksomhedsskabeloner
 

 

 
    25-07-2013
    Aktiviteter i restauranter og kantiner

    Restaurant og kantiner (siddepladser og/eller take-away)   Kontrolfrekvensvejledningen bilag 1: Servering: Restauranter m.v. 56.10.00.A, Servering: Kantiner...

    25-07-2013
    Aktiviteter hos en slagter/slagterafdeling

    Slagter/slagterafdeling, detail.   Kontrolfrekvensvejledning bilag 1: Slagterforretninger/-afdelinger 47.22.00.

    25-07-2013
    Aktiviteter i restaurant, begrænset

    Restaurant, begrænset   Kontrolfrekvensvejledningen bilag 1: Servering: Restauranter m.v. – begrænset 56.10.00.B Eksempler på virksomheder: Grillbarer, kantiner...

Se flere